Grand Hotel Huis ter Duin

Vergaderen op de hoogste top van de Noordwijkse duinen

Al meer dan 125 jaar ligt het majestueuze Grand Hotel Huis ter Duin op de hoogste top van de Noordwijkse duinen, direct aan het strand met een prachtig uitzicht over de Noordzee.

Het hotel beschikt over drie restaurants, waaronder het prestigieuze restaurant Latour, al meer dan 10 jaar de trotse bezitter van een Michelinster. Voor een informele lunch of diner ben je van harte welkom bij Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House.  

Andere faciliteiten zijn de sfeervolle Van Diepeningen Lounge, ook wel de 'huiskamer' van Grand Hotel Huis ter Duin genoemd en het MC Wellness Centre, door haar combinatie van beauty centre, kapsalon en health centre een heerlijke plek om te ontspannen.

Schrijf je naam bij in het indrukwekkende gastenboek

Grand Hotel Huis ter Duin is lid van Preferred Hotels & Resorts, het prestigieuze samenwerkingsverband tussen onafhankelijke hotels, en nog steeds een echt Nederlands familiebedrijf. In het gastenboek vind je onder andere de namen van het Nederlands voetbalelftal, Barack Obama en Shirley Bassey.

Zalen bij de vleet voor de zakelijke gasten

Uitermate geschikt is Huis ter Duin voor eindejaarsfeesten en bedrijfsbijeenkomsten. Met 19 multifunctionele meeting/dinerzalen en 4 outlets is er altijd wel een geschikte locatie voor de zakelijke gast.

Meer dan overnachten en vergaderen in Noordwijk

Grand Huis ter Duin heeft uiteraard de bedden en de zalen, maar streeft naar een totaalbeleving voor groepen die komen uitwaaien in Noordwijk aan zee. Samen met AV-specialist Heuvelman Sound & Vision springen de events net iets meer in het oog, en wie zin heeft om de held uit te hangen op zee kan het ruime Noordzeesop kiezen met de teambuildingspecialisten van Goesting.

| Lees meer |

DELEN


Datum

30 januari 2018

Direct contact

Grand Hotel Huis ter Duin

Koningin Astridboulevard 5
2202 BK Noordwijk aan Zee
Nederland
+31 (0)71 – 3619220
info@huisterduin.com
www.huisterduin.com