Gent Congres

2012 redenen om uw meeting in deze Oost-Vlaamse parel te organiseren!

Dit jaar haalt Gent alles uit de kast om u te verleiden, zowel met infrastructuur, geschiedenis en cultuur, maar ook en bovenal met hedendaagse en top of the bill- projecten!

Gent Congres start 2012 met een vooruitblik op een aantal veelbelovende projecten die Gent dit jaar in de kijker zullen zetten. Als congresstad biedt Gent elke organisatie de mogelijkheid om een congres op maat uit te werken. Dit jaar haalt Gent alles uit de kast om u te verleiden, zowel met infrastructuur, geschiedenis en cultuur, maar ook en bovenal met hedendaagse en top of the bill- projecten!

We gaan onmiddellijk van start met de tweede editie van het Lichtfestival dat voor de deur staat. Na de succesvolle editie van vorig jaar kunnen bezoekers van 26 januari tot zondag 29 januari genieten van een duizelingwekkend lichtspel in de binnenstad. Tijdens deze dagen kunt u een traject volgen dat het werk verschillende internationale lichtkunstenaars met elkaar verbindt. De stad Gent is al jaren bekend voor haar lichtplan en behaalde in 2004 al de LUCI city people light award.

Kunst in de Gentse wijken


Met Track worden van 12 mei tot 16 september 2012 zeven bekende en minder bekende wijken in Gent omgetoverd tot kunstlocatie. Het belooft een culturele en toeristische manifestatie te worden met een groot publieksbereik en een internationale uitstraling. Voor dit slotstuk van een drieluik, wordt er gerekend op een bezoekersaantal van 250.000. Met dit project wil Gent het bewijs leveren dat goed samenwerken en netwerken werkt in de stad. De Vlaamse overheid heeft alvast een subsidie van bijna een miljoen euro goedgekeurd en ook Toerisme Vlaanderen steunt dit project volop.

Het kruim van de internationale en nationale jazzscene zakt in juli opnieuw af naar Bijloke Muziekcentrum voor het jaarlijkse gerenommeerde Gent Jazz festival. Vorig jaar vierden zo'n 38.000 muziekfans het tienjarige jubileum. Van 5 tot 15 juli 2012 is het aan u om uw oren te verwennen met dit muzikale festijn.

Nieuwe Meeting & Incentive Guide


Begin maart is de nieuwe Meeting & Incentive Guide 2012 beschikbaar. Gent Congres werkt in 2012 samen met haar partners. In de brochure vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw evenement van A tot Z tot in de puntjes te organiseren en dit met de professionele ondersteuning van het Gent Congres- team.

DELEN


Datum

09 juni 2016
Als congresstad biedt Gent elke organisatie de mogelijkheid om een congres op maat uit te werken.

Direct contact

Gent Congres

Vraag nu al uw exemplaar van de meeting guide via info@gentcongres.be

Voor meer info over uw volgende meeting, incentive of event in Gent:
Gent Congres
T: +32 9 224 44 95
E: info@gentcongres.be
W: www.gentcongres.be