Carlson Rezidor Hotelgroep

Een dynamische hotelgroep

De Carlson Rezidor Hotelgroep is één van de grootste en meest dynamische hotelketens ter wereld. De groep heeft een fantastisch portfolio van meer dan 1340 hotels, zowel actief als in ontwikkeling.

De Carlson Rezidor Hotelgroep is één van de grootste en meest dynamische hotelketens ter wereld. De groep heeft een fantastisch portfolio van meer dan 1340 hotels, zowel actief als in ontwikkeling, en een wereldwijde voetafdruk in meer dan 105 landen. In België biedt de Carlson Rezidor Hotelgroep 6 Radisson Blu- en 4 Park Inn by Radisson-hotels aan.

RADISSON BLU - EXPERIENCE MEETINGS in Brussel, Antwerpen, Hasselt en Spa


"Experience Meetings" is Radisson Blu's nieuwe concept voor meetings en evenementen, dat de essentiële elementen van een meeting samenbrengt: kleine vergaderruimtes, eten en connectiviteit met service, tevredenheid en duurzaamheid.

Drie essentiële componenten kenmerken Experience Meetings:

  • Brain Box: een breakout-ruimte ontworpen om de efficiëntie te verbeteren en de creativiteit te stimuleren

 

  • Brain Food: een innovatieve en verantwoorde oplossing voor eten en drinken, bedacht door ervaren koks en voedingsdeskundigen

 

  • Gratis Wifi: het hotel biedt gratis snelle WiFi aan voor alle deelnemers aan de meeting – zelfs wanneer ze maar één dag blijven en niet overnachten.

 

PARK INN BY RADISSON - De slimme keuze voor meetings in Brussel, Leuven en LuikPark Inn by Radissons Smart Meetings & Events werd ontwikkeld met u in gedachten; het biedt een frisse en attente ervaring van begin tot einde, voor alle soorten meetings en evenementen.

DELEN


Datum

11 september 2017