Destination Davos Klosters

Destination Davos Klosters

Davos Klosters is een van de beroemdste bestemmingen in de Alpen, met het grootste aanbod aan sport- en conferentiefaciliteiten in de bergen. Een ideale mix van het stedelijke Davos, het idyllische Klosters en een adembenemend berglandschap.

Davos is de onbetwiste Alpenleider op de meetingmarkt

Om deze bewering waar te maken, werken de politieke en economische machten samen, en zelfs de bewoners staan achter deze ambitie. De vaak aangehaalde 'geest van Davos' is geen illusie. Het is zelfs een van de redenen voor Davos' succes als meetinglocatie. Hier, op 1.540 m boven zeeniveau en ondanks de stadsinfrastructuur, speelt de natuur de hoofdrol en krijgen de congresgangers het gevoel een klein deel van een geheel te zijn.

Speciale events, locaties en avonturen

In Davos en Klosters vind je unieke mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Dat gaat van speciale locaties voor diners in berghutten tot aperitieven in een gondel met uitzicht of een sneeuwtocht gevolgd door een kaasfondue in het iglodorp. Of beleef een teamuitdaging op de berg, waar niet alleen teambuilding maar ook typisch Zwitserse tradities zoals naaien en alpenhoorn aan bod komen. Alles is mogelijk!

De vaak aangehaalde 'geest van Davos' is geen illusie.

DELEN


Datum

19 december 2017

Direct contact

Destination Davos Klosters

Tourismus- und Sportzentrum
7270 Davos Platz
Martina Walsoe
martina.walsoe@davos.ch
www.davos.ch/meetingplace