Den Huzaar

Den Huzaar: een gastronomisch stukje geschiedenis

Restaurant Den Huzaar staat voor lekker, betaalbaar tafelen met kwaliteitsvolle, dagverse marktproducten in het hartje van Brugge, waar een klant zich een middeleeuwse koning(in) waant.

Gezelligheid en kwaliteit centraal

Aangenaam tafelen in een huiselijke sfeer doe je in het knusse interieur van de 15de-eeuwse, romantische kelder. Op een mooie zomerdag biedt het zonnige terrasje een uistekend alternatief. Den Huzaar beschikt over een uitgebreide menukaart met dagverse marktproducten: een slaatje, een pasta, een lokaal stoofpotje, een entrecôte à la piedra met béarnaise, een sole belle meunière, een kreeftje Thermidor, een seizoenmenu naar keuze … Kortom, iedereen vindt wel iets naar zijn of haar gading.

Wijn of bier, een plezier

Den Huzaar beschikt over een verzorgde wijnkaart met meer dan honderd wijnen. Voor de bier-fijnproevers zijn er drie Vlaamse luxebieren van 't vat. Onder het genot van een glas kun je elke zondagmiddag en -avond genieten van een streepje live pianomuziek.

Ondanks de toeristische setting van Den Huzaar tussen de musea en op een boogscheut van de historische Grote Markt, zijn de commentaren uiterst lovend en verloopt de bediening vlot en vriendelijk.

DELEN


Datum

12 september 2017

Direct contact

Den Huzaar

Vlamingstraat 36
8000 Brugge
+32 50 333 797
+32 475 54 00 55
info@denhuzaar.be
www.denhuzaar.be