Baron's House

Vergaderen in de natuur met zicht op het kasteel van Neerijse

Presentaties, meetings, vergaderingen ... u wilt graag uw klanten bekoren door ze op een hele speciale manier uit te nodigen of u wilt graag origineel uit de hoek komen bij uw collega's?

Presentaties, meetings, vergaderingen ... u wilt graag uw klanten bekoren door ze op een hele speciale manier uit te nodigen of u wilt graag origineel uit de hoek komen bij uw collega's? Reken maar dat Baron 's House u goed op weg helpt u op deze manier te onderscheiden van de anderen.

Baron's House biedt u niet alleen een multifunctionele locatie, op een goed bereikbare plek, vlakbij de autosnelweg, maar vooral: in een zeer bijzondere setting, namelijk midden in het natuurreservaat De Doode Bemde, met uitzicht op het kasteel van Neerijse.

Eigentijdse stijlvolle inrichting

U kan gebruik maken van de audiovisuele faciliteiten en vindt inspiratie door de eigentijdse stijlvolle inrichting. Gebruik van Wireless Internet, flat screen T.V./ monitor, beamer, flip over en stiften zijn voorzien en in de zaalhuurprijs inbegrepen.

De lunches worden geserveerd in onze gloednieuwe brasserie, op amper 30m van de B&B en de vergaderzaal. U kan er uiteraard 's avond ook terecht voor een overheerlijk diner om uw dag in stijl af te sluiten.

Praktisch:

Baron 's House beschikt over 7 kamers en 1 vergaderzaal.

Zaalverdeling en opstelling (40 m2):
• U-vorm: max. capaciteit: 14 personen
• Vergaderopstelling: max. capaciteit: 12 personen
• Theateropstelling: max. capaciteit: 20 personen

In de brasserie beschikken we tevens over een aparte feestzaal voor recepties, vergaderingen, koffietafels e.d..

DELEN


Datum

09 juni 2016
Vlakbij de autosnelweg, en toch midden de natuur… Baron's House combineert het beste van twee werelden!

Direct contact

Baron's House

? U kan ons een virtueel bezoekje brengen op www.baronshouse.be en www.baronsbrasserie.be maar u bent ook altijd van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding.

? Voor meer info en/of een offerte op maat, contacteer vrijblijvend: kirsten@baronshouse.be