Vergaderen en teambuilding voor alle budgetten | C/A Planner

Dennenheuvel

Vergaderen en teambuilding voor alle budgetten

Wie een meeting of event plant in de Ardennen, vindt in Dennenheuvel in Bomal-sur-Outhe een uitvalsbasis voor alle mogelijke plannen die je als bedrijf maar kan hebben.

Wie een meeting of event plant in de Ardennen, vindt in Dennenheuvel in Bomal-sur-Outhe een uitvalsbasis voor alle mogelijke plannen die je als bedrijf maar kan hebben. Zowel voor individuelen als voor groepen is het de missie van Dennenheuvel om kwalitatief hoogstaande verblijven, feesten en seminaries aan te bieden tegen uiterst betaalbare prijzen. Overnachten en vergaderen voor bedrijven kan alvast onder één dak in het hotelgedeelte: 66 keurig vernieuwde en nieuwe kamers en 4 polyvalente vergaderzalen met véél daglicht, voor meetings tot 250 personen.

Nieuw bivakhuis Le Mont Pelé


Helemaal nieuw is het pas deze zomer geopende bivakhuis Le Mont Pelé, dat nog eens 2 kamers tot 4 personen biedt en 5 kamers tot 10 personen. Helemaal ideaal voor bedrijven die een back to basics weekendje Ardennen willen, met een flinke scheut teambuilding. Ter plekke kan je er je eigen Masterchef organiseren in de eigen keuken, maar de omgeving heeft ook enorm veel te bieden aan avontuur en attracties waar je je sportief kan uitleven (raften, mountainbiken, teambuilding, …).

Vergader- en groepstarieven op maat


Dennenheuvel biedt tal van vergaderformules aan, gaande van een halve dag (voormiddag of namiddag) tot volledige dag. Combineren met de overnachtingsmogelijkheden, en je hebt zo de basis gelegd voor een residentieel seminarie. Onder de noemer Groupotel lopen ook enkele bijzondere interessante groepsfomules.

Verder is er het uitstekende restaurant, dat gastronomisch sterk streekgebonden uitpakt, en kan Dennenheuvel ook uitpakken met 2 privatieve spa's en een schoonheidsinstituut. Na de vergaderinspanning kan ontspanning dus ook ter plekke.

Goed om te weten: op het domein is er een ruime gratis parking. Ook al weer een zorg minder!

Delen

Direct contact

Dennenheuvel

*** SPECIALE AANBIEDING ***
Speciale aanbieding voor lezers van CORPORATEPLANNER.be: gratis glaasje cava voor de hele groep aan bij elke nieuwe reservering in 2014-2015. Vermeld de actiecode ‘CPMailing’ bij boeking.


 • Download hier alvast de tarieven voor meetings, seminaries en events.


 • Of neem meteen contact op met:
  Dennenheuvel
  Mont-des-Pins 100
  6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe )
  T: +32 (0)86 21 21 36
  E: info@dennenheuvel.be
  www.dennenheuvel.be