Nieuwe vergadertopper in Eupen | C/A Planner

Kloster Heidberg

Nieuwe vergadertopper in Eupen

Het klooster 'Kloster Heidberg' is een ideale locatie voor seminaries en business meetings. De unieke sfeer bevordert de concentratie op het werk en schept tegelijkertijd een gevoel van welbehagen.

Het klooster Kloster Heidberg is een ideale plek om van vergaderingen en commerciële evenementen een succes te maken. Hier verwacht u een unieke sfeer waarin u geconcentreerd kunt werken en tegelijkertijd volledig kunt ontspannen. Het geklasseerde erfgoed uit de XVIII eeuw bevindt zich op een steenworp van het station van Eupen en het centrum van de stad.

Euregio Maas-Rijn


Wenst u in Belgie te ontbijten en te wandelen, in Duitsland te fietsen en koffie te drinken in Nederland, en dat alles in één dag, dan ben je op je plaats in de regio Maas-Rijn. Naast de Nederlandse steden Maastricht, Heerlen, de Belgische steden Luik en Hasselt en de Duitse stad Aken, is Eupen één van de centra van het grensoverschrijdende gebied Euregio Maas-Rijn

Kloster Heidberg in cijfers:

 

  • 23 twin kamers

 

  • 15 dubbelkamers / éénpersoonskamers (waarvan 1 toegankelijk voor PBM)

 

  • 6 vergaderzalen (2 x 30m², 60m², 70m² en 100 m² en 285m²), waaronder de Kapel. Deze kan voor voorstellingen, kamerconcerten, seminaries, bedrijfsfeesten, recepties, trouwfeesten, etc....gebruikt worden.


Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg
T: +32 (0)87/39 22 50
E: info@klosterheidberg.be
W: www.klosterheidberg.be