Natuurlijk overnachten nabij Spa | C/A Planner

Silva Hotel Spa-Balmoral

Natuurlijk overnachten nabij Spa

Dit viersterrenhotel met 126 kamers is gelegen in een unieke omgeving op de heuvel van Spa-Balmoral, omringd door bomen en in perfecte harmonie met de prachtige natuur van de Belgische Ardennen.

Dit viersterrenhotel met 126 kamers is gelegen in een unieke omgeving op de heuvel van Spa-Balmoral, omringd door bomen en in perfecte harmonie met de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Het Silva Hotel Spa-Balmoral biedt een weergaloos panoramisch uitzicht over de vallei en het meer van Warfaaz, een van de mooiste groene plekjes van de regio.

Het bijbehorende wellnesscentrum is uitgerust met een sauna, een hamam, een jacuzzi in openlucht, een relaxatieruimte, verzorgingscabines en een overdekt zwembad. Gelegenheid in overvloed dus om tijdens je verblijf in het Silva Hotel Spa-Balmoral te relaxen in een rustgevende en hartverwarmende sfeer.

Gastronomische hoogstandjes


In het restaurant 'Au Rendez-Vous de l'Europe', annex bar, worden traditionele schotels of uitgebreide gastronomische gerechten geserveerd op basis van seizoensproducten. 's Middags kunnen er snacks à la carte of een suggestie van de dag besteld worden en 's avonds een driegangenmenu.

Op zaterdagavond wordt er een ontdekkingsbuffet 'tussen land en zee' georganiseerd, vergezeld van muzikale begeleiding.

In de kelderverdieping van het hotel bevindt zich de zaal 'La Grange', met maximum 50 zitplaatsen. Deze ruimte leent zich uitstekend voor avondlijke recepties of andere evenementen.

In de nabijheid:

  • Casino van Spa: 4 km

 

  • Thermen van Spa: 2 km

 

  • Royal Golf Club des Fagnes: 1 km

 

  • Circuit van Spa-Francorchamps: 10 km

 

  • Domein van Berinzenne: 10 km

 

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Silva Hotel Spa-Balmoral

Silva Hotel Spa-Balmoral
T: 0032 87 79 32 50
E: info@silvahotel.be
W: www.silvahotelspabalmoral.be