Namur Congrès – Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen | C/A Planner

Namur Congrès – Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen

De Naamse Ardennen, een smaakvol herstlandschap

Dankzij haar centrale ligging in Wallonië is de provincie Namen niet alleen uitstekend bereikbaar, ze biedt dan ook nog eens een uitzonderlijk kader voor al uw evenementen 'in het groen'. Zeker in de herfst!

Dankzij haar centrale ligging in Wallonië is de provincie Namen niet alleen uitstekend bereikbaar, ze biedt dan ook nog eens een uitzonderlijk kader voor al uw evenementen 'in het groen'. Zeker in de herfst, wanneer alles lieflijker dan anders wordt ingekleurd.

Je vindt er charmante hotels die gespecialiseerd zijn in het onthaal van seminaries, beurshallen, oude molens en hoeves, Maaslandse villa's, universitaire auditoria en hightechcentra. En niet te vergeten de twee grote toeristische trekpleisters, de citadellen van Namen en Dinant. Namur Congrès biedt maar liefst 94 eventlocaties, 51 incentive-organisatoren en 40 overnachtingsmogelijkheden.

De schoonheid, het grillige reliëf en het rijke verleden maken van deze provincie de gedroomde omgeving voor incentives en teambuildingactiviteiten van culturele, recreatieve of gastronomische aard. Plan nu uw event in de provincie Namen en laat u de authentieke streekproducten welgevallen!

Delen

Direct contact

Namur Congrès – Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen

Namur Congrès – Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen
Avenue Reine Astrid 22
5000 Namen
T: +32 (0)81 77 67 58
E: info@namurcongres.be
W: www.namurcongres.be

Venues | Incentives | Logies