Kies uit meer dan 270 teambuildingactiviteiten op één handig doorzoekbaar platform | C/A Planner

Funkey

Kies uit meer dan 270 teambuildingactiviteiten op één handig doorzoekbaar platform

Als je op zoek bent naar een teambuilding en je echt een mooi overzicht wilt van alle mogelijke activiteiten , raden we je aan om eens een kijkje te nemen naar de vele originele concepten op het teambuildingplatform Funkey. Verdeeld over zes types teambuilding – vol actie, eerder culinair, overgoten met cultuur, leerrijke workshops, speelse of feestelijke formules – met zoekmogelijkheden op budget, regio en aantal personen.

Teambuildingtips vol actie

Dit zijn de teambuildingactiviteiten voor wie zich graag in het zweet werkt of de adrenaline door zijn aderen wil voelen stromen. Een spannende ondergrondse schattenjacht, een wildwaterpiste trotseren, over hete kolen lopen of racen met een buggy: hier moet je samen het maximum puren uit lichaam en geest.

Teambuilding met een cultureel tintje

Snuifje cultuur? Met grote C of kleine c? Het zit allemaal in het aanbod van Funkey. Zo kun je de Nieuw-Zeelandse haka leren of samen de mouwen opstropen met vluchtelingen uit Aleppo, Damascus of Mosoel voor een maatschappelijk verantwoorde doelstelling. Ook met een workshop modern beeldhouwen zit je gebeiteld.

Lekkere teambuildingideeën

De liefde voor het bedrijf gaat door de maag, dus is lekker eten en drinken altijd goed voor de teamgeest. Samen shake je heerlijke cocktails of mocktails, maar evengoed leer je de geneugtes van de Aziatische keuken in een workshop sushi maken. Ook niet te versmaden: zelf pizza's bakken in een houtoven of een chocoladeworkshop.

Teambuilding is meer dan een spel

Slimme teambuilding is nooit zomaar een spel, er zit altijd veel meer achter. Zoals tijdens een dagje film maken, waarbij je elk een taak toebedeeld krijgt, of tijdens een escape game waarbij je niet buiten raakt zonder overleg. Tijdens een drone challenge leer je dan weer omgaan met de nieuwste technologieën.

Een workshop, oftewel educatieve teambuilding

Samen leren: het is eigenlijk de ultieme vorm van teambuilding. Zo kun je samen leren hoe je je lunch kunt boosten (nog gezond ook), kun je het maximum halen uit video-opnames met je smartphone, kun je leren improviseren of kun je je keukenkennis kruiden tijdens een workshop 'spice up your life'. Dat alles kun je doorspoelen met een heerlijke theeworkshop.

Feestelijke teambuilding

Als je teambuilding ook gewoon een feestelijke aangelegenheid mag zijn waar puur plezier voorop staat, kun je kiezen voor een twerkworkshop, of stuur je de boomfanfare de boom in om je personeelsfeest op te vrolijken, of poot je gewoon de kleinste discotheek neer op je bedrijfsevent.

Funkey is de teambuildingpartner die je ondersteunt bij het zoeken en boeken van je ideale teamevent.

Delen

Datum

18 September 2019

Direct contact

Funkey

Cobus Van Gheluwe
+32 (0)498 94 57 95
cobus@funkey.be
www.funkey.be