Kursaal Oostende | C/A Planner

Kursaal Oostende

Uw personeelsfeest met zicht op zee voor 99 euro per persoon *

Het prestigieuze Kursaal Oostende vormt het ideale decor om uw personeel stijlvol te ontvangen. Het Kursaal team kijkt samen met uw organisatie mee om budgetvriendelijk te streven naar een totaalpakket op maat.

Het prestigieuze Kursaal Oostende vormt het ideale decor om uw personeel stijlvol te ontvangen. Het Kursaal team kijkt samen met uw organisatie mee om budgetvriendelijk, en zonder beperkingen te streven naar een totaalpakket op maat. Zo ook voor personeels- of eindejaarsfeesten: Kursaal Oostende mag zich op dat vlak meten met de beste locaties van België, bovendien in een stad waar het voor of na het event heerlijk uitwaaien is.

Boek nu een spetterend all-in pakket om 2012 in stijl af te sluiten of om 2013 met een knaller te starten:

● Hippe locatie met zicht op zee
● Bubbels
● Verfijnd & trendy walking dinner
● Gepersonaliseerde gadgets
● Casino games
● DJ & dansfeest
● Professionele begeleiding door onze projectverantwoordelijke
● Kortom... zorgeloos genieten!

Toplocatie


De Lounge van Kursaal Oostende is één van de toplocaties aan de kust en maakt indruk met een adembenemend zicht op zee & strand.

Catering inbegrepen


U wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en hapjes. Tijdens een verzorgd walking dinner met aangepaste wijnen worden 4 feestelijke voorgerechtjes, 3 hoofdgerechten en 3 trendy dessertjes aangeboden. Na het diner is er open bar tot 02u.

Boek nu!


Mail nu uw wensen door en één van onze projectleiders neemt zo snel mogelijk contact met u op.

* Prijs exclusief btw en vanaf 140 personen. Contacteer ons voor verdere info, ook voor groepen van minder dan 140 personen.

Delen

Datum

13 June 2018