Herbronnen in groen en blauw | C/A Planner

Azur en Ardenne

Herbronnen in groen en blauw

Om je personeelsleden te vergasten op een verblijf in een uitheemse omgeving hoef je niet noodzakelijk een verre vliegtuigreis te ondernemen. In Azur en Ardenne in Durbuy vind je ultramodern uitgeruste seminarieruimtes.

Om je personeelsleden te vergasten op een verblijf in een uitheemse omgeving hoef je niet noodzakelijk een verre vliegtuigreis te ondernemen. In Azur en Ardenne in Durbuy vind je ultramodern uitgeruste seminarieruimtes, comfortabele kamers en de verwennerij van een wellnesscentrum, bar en restaurant.

Moduleerbare zalen en hightechmateriaal


Azur en Ardenne werd begin 2014 geopend met de bedoeling om een ultramoderne infrastructuur aan te bieden te midden van een rustgevende, groene omgeving. De zalen zijn uitgerust met het allernieuwste op het vlak van multimedia en hightechmateriaal. Op heel het domein is er gratis wifi, voor iedereen toegankelijk. De seminarieruimte omhelst drie polyvalente zalen met daglicht, samen goed voor 250 zitplaatsen. Deze kunnen worden geconfigureerd naar gelang van de doelstelling: vergaderingen, conferenties, productvoorstellingen, opleidingen, workshops, videoconferenties, enz. De inkomhal is speciaal ingericht om te gebruiken voor een verwelkomingsdrink of eventuele koffiepauzes. De polyvalente zaal 'Lazuli' is geschikt voor banketten of walking dinners voor maximum 100 personen. Aan het gebouw grenst een gratis privéparking.

Voor residentiële seminaries beschikt Azur en Ardenne over 54 kamers, superior of standaard, met enkele of dubbele bedden. Daarbij zijn 4 kamers die aangepast zijn voor personen met een beperking en 6 aansluitende kamers.

Relaxen in het blauwe zwembad


Het wellnesscentrum 'Marine', met binnenzwembad, massage met waterstralen, sauna, jacuzzi, hamam, relaxatieruimte, enz. is de ideale plaats om te ontspannen na een intense meeting. In alle kamers is een badjas ter beschikking. Vanaf het 244 m² grote, op het zuiden gerichte terras met comfortabele designligstoelen heb je een van de mooiste uitzichten van de provincie Luxemburg.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Azur en Ardenne

Azur en Ardenne
T: +32 86 21 94 00
E: seminaires@azurenardenne.be
W: www.azurenardenne.be