Eyndevelde | C/A Planner

Eyndevelde

Unieke vergaderlocatie in de Vlaamse Ardennen

Hier vergader je niet klassiek, maar ontmoet je elkaar in een belevingsruimte van leem- en kalkpleister: het ideale decor om beslissingen te nemen, succesvolle overlegmomenten in te plannen of teambuildings te organiseren.

De ruime zalen met veel lichtinval hebben een uitgestrekt zicht over de velden. Beamer, flipchart, wifi en dergelijke ontbreken uiteraard niet.

Na de meeting genieten op het terras of kokkerellen

Geniet van de heerlijke breaks in de bar. Bij goed weer zit je in de zon in de tuin of op de binnenkoer. Proef een notenbroodje met geitenkaas, berghoning en lavendel of een salade met rauwe ham en meloensalsa. Kies je eigen formule en wie weet eindig je wel met konijnfilet met geuze op je bord. De groepskeuken nodigt uit tot kookworkshops.

Overnachten in een van de 6 vakantiewoningen

Overnachten doe je in van de 6 vakantiewoningen, goed voor in totaal 10 slaapkamers en 6 badkamers. De opgemaakte boxspringbedden beloven een verkwikkende nachtrust. De kamers zijn stijlvol ingericht, met respect voor de vroegere functie van het gebouw.

Actie na de vergadering

Het team van Eyndevelde helpt je bij de organisatie van je evenement en biedt verschillende activiteiten aan. Trek je laarzen aan om het Duivenbos te verkennen, ga fietsen langs de oude trambaan, of ga de wielrenners achterna in het wiel van de Ronde van Vlaanderen.

Ambachtelijk atelier

In een vleugel van de hoeve bevindt zich een ambachtelijk atelier voor workshops of opleidingen, een ontvangstruimte met bar en twee vergaderzalen: Bietenkelder (12 personen) en Hooizolder (30 personen).

6 vakantiewoningen, in totaal 10 slaapkamers en 6 badkamers

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Eyndevelde

Kauwstraat 71
Sint-Lievens-Esse
 
Liesbet Cassiman
+32 477 98 39 30
welkom@eyndevelde.be
www.eyndevelde.be