En na de meeting… ontspannen in een indrukwekkende omgeving | C/A Planner

Interlaken Congress & Events AG

En na de meeting… ontspannen in een indrukwekkende omgeving

Het hele jaar door ontvangt Interlaken congresgangers of vergaderaars uit de hele wereld. Interlaken is een oord waar traditie en eigentijdsheid hand in hand gaan.

Het hele jaar door ontvangt Interlaken congresgangers of vergaderaars uit de hele wereld. Interlaken is een oord waar traditie en eigentijdsheid hand in hand gaan, waar zowel liefhebbers van pure natuur als van ongebreidelde luxe op afkomen. Met recht en reden: Interlaken is een echte parel, omzoomd door een indrukwekkende bergketen en twee meren. De ideale bestemming dus om er een congres of evenement te organisieren, én na het werk ook nog eens overheerlijk te ontspannen. Zalig!

Victoria-Junfrau Grand Hotel & Spa : „Na de inspanning, de ontspanning"


Het wellness center van VICTORIA-JUNGRAU Grand Hotel & Spa biedt seminariegangers en congressisten pure momenten van ontspanning. Hier kan je nog eens echt zorgeloos genieten van de kalmte en de rust. Dat kann in het ruime wellness center op 5500 m² met zwembaden, sportzaal, saunaruimte en 2 spas: de ESPA SPA biedt een brede waaier aan lichaamsbehandelingen op basis van essentiële oliën en gezichtsbehandelingen met 98% natuurlijke producten. De SENSAI SELECT SPA, uniek in de wereld, haalt echt het mooiste in je naar boven dankzij de quasi-magische krachten van Koishimaru-zijde.

Speciale aanbieding:

De package "VJ Time out" omvat toegang tot het wellness center, 50 minuten behandeling in de ESPA of SENSAI of 60 min personal training, een lunch in het SPA Café en een glaasje prosecco voor de prijs van CHF 195 p.p. Elke dag geldig van 9 tot 16 uur, op vraag en reservatie.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Interlaken Congress & Events AG

Interlaken Congress & Events AG
Lilian Kaufmann
T: +41 (0)33 827 62 00
F: +41 (0)33 827 62 05
E: lilian.kaufmann@interlaken-congress.ch

Congress Centre Kursaal Interlaken AG
Strandbadstrasse 44
CH-3800 Interlaken