De vergaderlocatie aan de kust! | C/A Planner

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

De vergaderlocatie aan de kust!

Het Staf Versluyscentrum in Bredene is uniek gelegen in een duinenpark op 100 meter van strand en zee. Onze indrukwekkende foyer, uitgerust met hout en industriële elementen, zorgt voor een warm onthaal van uw genodigden

Het Staf Versluyscentrum in Bredene is uniek gelegen in een duinenpark op 100 meter van strand en zee. Onze indrukwekkende foyer, uitgerust met hout en industriële elementen, zorgt voor een warm onthaal van uw genodigden. Dankzij hightech faciliteiten, piekfijne organisatie en verzorgde catering komt u professioneel voor de dag. In het MEC Staf Versluys is het bovendien aangenaam vertoeven met daglicht in alle vergaderzalen.

Ziet u het iets groter? Kies dan voor ons auditorium met maar liefst 400 zitplaatsen. Dankzij de geavanceerde technische voorzieningen trakteert u uw gasten alvast op een boeiende presentatie. De evenementenzaal, met een oppervlakte van 545m², biedt tal van mogelijkheden voor uw evenement.

Enkele getuigenissen:"Vanuit Brussel een aanrader op mobiliteitsvlak. Perfect gelegen om een frisse neus te halen in de duinen. Met dank voor de goede zorgen!"

"Ons bedrijf schakelde MEC Staf Versluys in voor de organisatie van een personeelsreceptie. Voor mij als organisator, was het een hele geruststelling dat jullie team meedacht en met voorstellen kwam."

Wedden dat uw event een bruisend succes wordt?

Delen

Datum

13 June 2018