BUSINESS-ETAPE | C/A Planner

BUSINESS-ETAPE

Meer dan 50 professioneel uitgeruste villas voor een geslaagd bedrijfsseminarie

Of het nu gaat om een belangrijke vergadering, de lancering van een nieuw product, een teambuilding of een opleiding, Business-Etappe staat ter beschikking voor eender welk bedrijfsevenement.

Of het nu gaat om een belangrijke vergadering, de lancering van een nieuw product, een teambuilding of een opleiding, Business-Etappe staat ter beschikking voor eender welk bedrijfsevenement. De woningen van Business-Etape, gelegen in het ideale kader van de Ardennen, bieden logement voor 8 tot 50 personen en infrastructuur voor werk, bezinning en ontspanning.

Luxevilla's, karaktervolle woningen, prachtige kastelen, ... Business-Etape heeft een ruime keuze aan uitzonderlijke locaties, allemaal 100 % uitgerust voor de organisatie van een seminarie. Alle materiaal en faciliteiten staan exclusief ter beschikking van de gasten, die gedurende hun verblijf totale autonomie genieten. Naast de infrastructuur gericht op professionele noden (vergaderzalen, internet, overheadprojector, ...) bieden ze een vijfsterrencomfort ter ontspanning: jacuzzi, zwembad, sauna, ...

Het concept Business-Etape


Business-Etape komt met een nieuwe aanpak van het seminarie. Een residentieel seminarie betekent meer vrijheid, grotere flexibiliteit en de zekerheid dat je maximaal voordeel haalt uit een verblijf. Comfort, gezelligheid en autonomie zijn de ingrediënten van dit moderne concept!

Business-Etape zorgt voor alles!


Het aanbod omvat ook culturele, sportieve en teambuildingactiviteiten, zodat de gasten zich kunnen ontspannen en uitleven. Sport, ontspanning, avontuur, ... er zijn massa's originele en begeesterende activiteiten te ontdekken in de Ardennen. De klant heeft de vrijheid om zelf in de catering te voorzien of een beroep te doen op een traiteur voor een all-in verblijf.

Flexibiliteit en professionalisme


Business-Etape biedt zijn ervaring en professionalisme aan voor de organisatie van een zakelijk verblijf. Ieder dossier wordt persoonlijk opgevolgd door een adviseur, en iedere klant krijgt een gepersonaliseerde offerte.

Delen

Direct contact

BUSINESS-ETAPE

BUSINESS-ETAPE
Ster 3b - 4970 Stavelot
T: +32 (0)80 281 622
F: +32 (0)80 292 409
E: info@business-etape.com
W: www.business-etape.com