XL-locaties voor bedrijfsevenementen in Bazel

St. Jakobshalle Basel

Ieder jaar vindt in oktober in de St. Jakobshalle Basel het ATP 500-tornooi 'Swiss Indoors Basel' plaats, waar tennisliefhebbers David Goffin, Roger Federer en vele andere topspelers kunnen bewonderen. Met meer dan 9.000 zitplaatsen is deze hal nu al een van de grootste polyvalente locaties in Zwitserland. Tot de herfst van 2018 wordt de St. Jakobshalle indringend gerenoveerd, uitgerust met state-of-the-art-technologie en uitgebreid tot 12.000 zitplaatsen. Desondanks zal de hal in de tussentijd altijd geopend zijn voor events als het 'Swiss Indoors Basel'.

Congress Center Basel

Qua oppervlakte is het Congress Center Basel Zwitserlands grootste congrescentrum. Het staat bovendien voor veelzijdigheid en professionalisme. De 25 multifunctionele zalen voor maximum 5.000 gasten zijn comfortabel bemeubeld en uitgerust met state-of-the-art-technologie. De aanpalende hallen van Messe Basel bieden nog 144.000 m² bijkomende expositieruimte.

Markthalle Basel

Authentiek en ongecompliceerd: de Markthalle Basel met 1.050 m² eventruimte is een ware ervaring. Onder het koepelvormige dak uit 1929 word je in een bijzondere sfeer ondergedompeld. De charme van de Markthalle Basel geeft een uniek cachet aan je conferentie, meeting, workshop of bedrijfsetentje

Pantheon Basel

Het Pantheon Basel is tegelijk een aantrekkelijke locatie voor events, een vintage-automuseum, een vintage-autoworkshop en een restaurant. In totaal is er een oppervlakte van 900 m² beschikbaar – inclusief twee flexibel combineerbare seminariezalen met uitzicht op de vintage auto's – voor cocktails, recepties, diners, meetings of seminaries. Dat alles vind je aan de rand van de stad Bazel, in Muttenz.

St. Jakob-Park Basel

Het St. Jakob-Park Basel is niet alleen Zwitserlands grootste voetbalstadion. Het is ook een locatie die gebruikt wordt voor uiteenlopende events, van concerten en andere optredens tot seminaries, kooklessen en nog veel meer – met ongeveer 40.000 zitplaatsen. In de Premium Lounge kun je banketten voor maximum 900 gasten organiseren.

Contact

Basel Tourism Incoming & Convention Bureau
Aeschenvorstadt 36
CH–4010 Basel
convention@basel.com
www.basel.com/meeting

  

Switzerland Convention & Incentive Bureau
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings

Nog interessante artikels over Bazel