Oostende is de ideale kuststad voor een teambuilding

Nergens elders vind je zoveel open ruimte als in Oostende: stad, strand, zee, grote open monumenten – je kunt hier echt hechte teams smeden tijdens de beklijvendste activiteiten.

Ontsnappen uit Fort Napoleon

Fort Napoleon biedt heel wat mogelijkheden voor een perfect dagje teambuilding. 'Escape from Fort Napoleon' is een uniek teamspel waarbij het fort dienstdoet als gevangenis. Gevangenisbewaarders sluiten je team op en je komt onder het bewind van een strenge directeur. Verschillende activiteiten moeten in groep worden afgewerkt om te ontsnappen. Overleg, leiderschap, creativiteit, communicatie en vertrouwen zullen de sleutel naar de vrijheid vormen.

Schermen in Fort Napoleon

Mag het wat sportiever? Ga dan schermen in Fort Napoleon. Na een bondige uitleg over de schermsport kunnen tactisch vernuft en stressbestendigheid getoetst worden. Concentratie en stalen zenuwen zijn daarbij van levensbelang. Daag je collega's uit en laat gezonde competitiviteit primeren!

Watersporten

Oostende zou de koningin der badsteden niet zijn zonder watersporten zoals zeilen. Wie op zoek is naar sensatie moet de powerboat proberen. Tegen hoge snelheden door de golven klieven, wie durft? Voor wie op eigen kracht de zee wil trotseren, is er kajakken en raften.

Op het strand

Hou je de voetjes liever droog, dan kun je blokarten. Het lijkt op gokarten, maar dan op het strand en met een zeil boven je hoofd. De blokart ziet eruit als een zeilwagen, maar is lichter van constructie. Voor wie het iets technischer mag, biedt kiten een uitdaging.

In de stad

Genoeg van zee en strand? Trek dan de stad in met een gokart en ontdek Oostende. Je zult van de ene verbazing in de andere vallen. Als je liever te voet op ontdekkingstocht gaat, kun je kiezen uit een van de vele Citygames. Honger? Die kun je stillen tijdens een culinaire wandeling, waarbij je een geleide wandeling combineert met een stop in verschillende restaurants, waar je telkens één gerecht proeft en weer verder gaat.

Contact

Meet in Oostende
+32 059 25 53 17
info@meetinoostende.be
www.meetinoostende.be

Meer over Oostende