Park Inn by Radisson opent eerste hotel met live-inn-room in Brussel | C/A Planner
2017-park-inn-2.jpg
2017-park-inn-1.jpg
2017-park-inn-4.jpg
2017-park-inn-3.jpg
2017-park-inn-5.jpg

Park Inn by Radisson opent eerste hotel met live-inn-room in Brussel

Hotel van een nieuwe generatie

Park Inn by Radisson opent het allereerste hotel van een nieuwe generatie bij Brussels Airport. Het hotel, ontworpen in het thema van ontdekkingsreizigers, zal dienen als inspiratiebron voor een hele resem andere Park Inn by Radisson-hotels elders in de wereld. Met het nieuwe concept van een live-inn-room, een gemeenschappelijke ruimte om mensen samen te brengen, brengt het hotel kleur in het leven van de gasten en locals.

Gemeenschap van ontdekkingsreizigers

Het hotel biedt negen stijlvolle vergaderruimtes, met de nieuwste audiovisuele technologie en overvloedig natuurlijk licht. Alle kamers zijn stijlvol ingericht, met flatscreen-tv's, kluis, thee- en koffiefaciliteiten en gratis ultrasnel draadloos internet. Met de live-inn-room creëert het hotel een nieuwe trend in gastvrijheid. Het gemeenschapsgevoel wordt steeds belangrijker, ook voor zakenreizigers. Hier kunnen de gasten anderen ontmoeten in een sociale ruimte, elkaar leren kennen terwijl ze samen iets drinken of een serie bekijken.

Trendy grillrestaurant en bar met terras

Met dezelfde filosofie in het achterhoofd opent het hotel de RBG, een trendy grillrestaurant en bar annex terras voor gasten en locals. Er zijn niet veel gezellige eetgelegenheden voor mensen die in de buurt van de luchthaven werken. In de RBG kunnen ze terecht voor een lunch met gesofisticeerde en originele gerechten. De hotelgasten kunnen tevens voor een snack terecht bij de Hungry Kiosk, die 24 uur op 24 open is – net alsof je thuis iets uit de koelkast neemt.

Vroeger kantoorgebouw wordt duurzaam hotel

Duurzaamheid is belangrijk voor Park Inn by Radisson. Daarom is het voormalige kantoorgebouw uitgerust met zonnepanelen en werd overal ledverlichting geïnstalleerd. De toiletten worden zelfs doorgespoeld met regenwater om waterverspilling tegen te gaan. Park Inn by Radisson hoopt bedrijven aan te trekken uit de buurt van de luchthaven en start-ups in en rond Brussel.

Terug naar overzicht