Snuif de voetbalgeschiedenis op in het FIFA World Football Museum in Zürich | C/A Planner
zurich-general-view.jpg
zurichfifa-2.jpg
zurichfifa-museum.jpg
zurichtourismgv01.jpg

Ontmoetingsplek voor sportfans

Het FIFA-voetbalmuseum, gelegen in het hart van Zürich naast het treinstation Enge, is een ontmoetingsplek voor alle voetbal- en sportfans. De tentoonstellingsruimte van 3.000 vierkante meter bezorgt de bezoeker een interactieve, multimediale ervaring. De 1.000 exclusieve stukken en circa 500 video's bestrijken het hele internationale voetbalgebeuren en verhalen over de unieke eigenschap van deze sport om mensen samen te brengen.

Het museum biedt dus veel meer dan enkel een blik op de beste spelers. Boeiende beelden en meeslepende verhalen onthullen hoe 's werelds populairste sport mensen tot in de verste uithoeken van de aarde elke dag opnieuw fascineert, beïnvloedt en vormt. Ben je op zoek naar een fijne eetgelegenheid, dan kan je steeds terecht in de sportbar, het eetcafé of de cafetaria.

Voor traditionele vergaderingen, conferenties en congressen biedt het FIFA-voetbalmuseum twee aangrenzende seminarieruimten waar tot 75 personen kunnen plaatsnemen. Daarnaast kan ook een lounge voor 6 personen worden afgehuurd aan uurtarief en biedt een feestzaal plaats aan maximaal 100 personen.

5 redenen waarom Zürich de juiste keuze is voor je bijeenkomst of congres

Perfecte verbinding

Zürich ligt in het hart van Europa en het centrum van Zwitserland: de internationale luchthaven, uitstekende treinverbindingen en een sterk ontwikkeld wegennet zorgen ervoor dat Zürich vanuit de hele wereld snel en gemakkelijk te bereiken is.

Uitstekend openbaar vervoer

Zürich heeft een van de dichtste netwerken voor openbaar vervoer in de wereld.

Zaken- en wetenschapscentrum van Zwitserland

ETH en Universiteit Zürich: het bedrijfsleven en de onderzoekscentra van deze stad overtuigen met ideeën van het allerhoogste niveau.

Stad met levenskwaliteit

Het Mercer-onderzoek naar de leefbaarheid van steden bekroonde Zürich acht keer na elkaar tot 'stad met de hoogste levenskwaliteit ter wereld'. De stad vormt dankzij haar cultuur, natuur en stadsleven een klein paradijs in het midden van Europa.

Gastronomie en nachtleven

Zürichs verbazingwekkende diversiteit aan restaurants maken een bezoek aan deze stad tot een ware culinaire beleving. De meer dan 2.000 restaurants serveren zowel Zwitserse specialiteiten als gerechten uit alle hoeken van de wereld.

Contact  

Zürich Tourism Convention Bureau
Stampfenbachstrasse 52
CH-8006 Zürich
+41 44 215 40 30
congress@zuerich.com
zuerich.com/meeting

  

Switzerland Convention & Incentive Bureau
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings

Terug naar overzicht