Benieuwd?

Om de twee maanden maken we je als lid van de Inspiration Club graag benieuwd naar de nieuwtjes voor je volgende meeting, incentive of event. In deze eerste gratis editie plukken we een bloemlezing aan tips uit 2017, vanaf 15 maart zijn we er weer met de nieuwtjes van januauri februari 2018!

Antwerpen  

ANTWERPEN. Flanders Meeting & Convention Center. In voor een beestige meeting? Dan kan je terecht in het recent geopende Flanders Meeting & Convention Center, het langverwachte nieuwe congrescentrum in het natuurhart van de grootstad: de Zoo. Tot dertig zalen en een capaciteit tot 2.700 personen is geen enkel groots idee onuitvoerbaar.
www.elisabethcenter.be/meetings-events-antwerpen

MECHELEN. Haverwerf 20-22. Oorspronkelijk werd op de Haverwerf 20-22 graan verhandeld, nu kan u er zelf zaadjes planten via een eigen evenement. Drie prachtige zestiende-eeuwse huisjes werden samengevoegd tot één eventlocatie met een capaciteit tot 100 personen voor recepties of walking dinners. Diners zijn ook mogelijk voor 50 koppen.
www.haverwerf20-22.be  

Limburg

BILZEN/LANAKEN. Different Hotels. Wil je al eens verrast worden tijdens een meeting? Dan kan je kiezen voor een tripje naar het Kasteel Alden-Biesen, waar u een meetingzaal zal worden toegewezen door de gastheer. Broodjes als lunch, een barbecue als afsluiter en een reeks verrassingen waarover ook wij de lippen stijf op elkaar houden. Wie op het einde van de rit te moe is om huiswaarts te keren, kan overnachten in het Eurotel Lanaken.
www.differenthotels.com

Brussel

BRUSSEL. Dock's Dome. Onlangs vierde AlphaCredit, een dochtermaatschappij van BNP Paribas Fortis, zijn 25ste verjaardag in Docks Dome. Het was het allereerste evenement in de nieuwe event hall van de Europese hoofdstad en het werd meteen een groot succes. Hoe kan het ook anders. De locatie bevindt zich op het dak van het shopping district Docks Bruxsel. Met een omvang van 3000m² biedt het plaats aan 1400 personen. Het innovatieve staaltje architectuur beschikt over de meest moderne accommodatie voor eender welk event. Op adem komen kan op één van de twee grote terrassen terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht over de stad. www.docksdome.be

Waals-Brabant

LOUVAIN-LA-NEUVE. Loungeatude. Doe alsof je thuis bent In de drukke universiteitsstad bevindt zich een culinaire topper in een oase van rust. Loungeatude staat garant voor een huiselijke sfeer mét salon en eetkamer. Het concept van inrichting, kwaliteit, service en gerechten zorgt voor een unieke totaalervaring . Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op het ruime terras. De kelderruimte werd omgetoverd tot BAB'L ruimte (Business After Business Lounge) die plaats biedt aan 200 personen.  Loungeatude wordt in goede banen geleid door Pascal Marcin, een jonge chef-kok met internationale ervaring en Bruno Gosset, een topwijnkenner die de klanten een aangename ontvangst bezorgt.
www.loungeatude.be

West-Vlaanderen

BLANKENBERGE. Het Witte Paard. Beleef de feestdagen in een andere dimensie met internationale acts, topperformers, een live showorkest en topless ballet in de sfeer van 'Le Plus Grand Cabaret du Monde'. Het is de spectaculaire omkadering voor de theaterproductie 'La Merveilleuse Revue: Goldfinger'. Ben je alleen of in groep, het maakt niet uit. Iedereen wordt op zijn wenken bediend. Laat de feestdagen je persoonlijk hoogtepunt van het jaar worden en boek vandaag nog een VIP arrangement (diner + show + overnachting)!
http://witte-paard.be/event/lamerveilleuserevuegoldfinger/

Oost-Vlaanderen

GENT. Red Loft. In de stad van de stroppendragers werd een oude textielfabriek omgebouwd tot een heuse loft voor privéfeestjes, meetings of bedrijfsevenementen tot 140 personen. De knusse zetels, praktische keukeninrichting en het verzorgde stadstuintje zorgen voor een huiselijke sfeer. Afhankelijk van de doeleinden kan de inrichting gewijzigd worden. Alle nodige apparatuur is aanwezig om je event vlot te laten verlopen. Voor de catering is er een aparte ruimte en zijn er verschillende formules mogelijk. En laat de inspiratie nu maar komen!
www.redloft.be

SINT-NIKLAAS. The House Of King George. The House of King George, het gerenommeerde communicatiebureau dat werd genoemd naar de 'mad king of England' George III, komt met een concept dat uniek is in de wereld. In het gebouw waar de burelen zijn gevestigd, bevindt zich namelijk ook het King George Cafe. Iedereen kan er terecht voor een hapje en een drankje. Wie op zoek is naar een feestzaal voor zowel privé als professionele aangelegenheden begeeft zich naar de King George Event Hall met een capaciteit tot 150 personen. Meeting Room George (max 10 pers) en Meeting Room King (max 70 pers) maken het plaatje compleet. https://kinggeorgecafe.be/

Namen

AMBLY. Gîte Ambroisie. Dat Gîte Ambroisie zijn naam niet gestolen heeft, is een understatement. De gîte werd bekroond met het internationale 'Green Key' label. Het gebruik van ecologische materialen in combinatie met de ligging - landelijk en niet ver van de Ardense bossen - zijn daar niet vreemd aan. Voor wie in alle rust wil vergaderen is er een zaal tot 25 personen beschikbaar. De artisanale brouwerij, het koken met planten uit de natuur of op traditionele wijze pizza's maken zorgen nadien voor de nodige ontspanning.
www.giteamandine.be

Nederland  

CADZAND. Cadzand Marina. Bootverhuurbedrijf Knokke Boat breidt uit met een gloednieuwe basis in de jachthaven van Cadzand-Bad. Watersportactiviteiten, zeehondjes spotten of gewoon dobberend op het water met of zonder gids? Alles is mogelijk om jouw bedrijfsevent in een uniek Zeeuws-Vlaams decorum te laten plaatsvinden.
christophe@knokkeboat.be

Engeland 

LONDON. National Army Museum. Aan zijn reeds indrukwekkende lijst van iconische evenementlocaties voegt Searcys nu het National Army Museum in Chelsea toe. Recepties en meetings kunnen onder meer plaatsgrijpen in de Boardroom, dat uitkijkt op het Royal Hospital, of in het spiksplinternieuwe Atrium. Kortom, toekomst schrijven ten midden van de rijke Britse geschiedenis.
www.searcys.co.uk

Slovakije

BRATISLAVA. The Floating Brewery. Een verse pint drinken terwijl je varend over de Donau geniet van het unieke panorama van Bratislava? Dat kan in de eerste drijvende brouwerij in Bratislava. Dorstigen kunnen zich aan boord laven aan het populaire Patron-bier. Voor wie ook honger heeft, biedt het restaurant een doorsnede van de Slowaakse en Tsjechische keuken aan. Maximale capaciteit: 300 gasten.
+421 948 418 934