Visit Malta

Meeting in Malta

Nu de winter onze contreien stevig in zijn greep krijgt, lijkt de zomer niet meer dan een herinnering aan een lang vervlogen verleden.

Nu de winter onze contreien stevig in zijn greep krijgt, lijkt de zomer niet meer dan een herinnering aan een lang vervlogen verleden. Dus waarom zou u deze donkere maanden niet doorbrengen op een plek waar het altijd zomer is? Malta is precies zo'n plek. In dit kleine culturele pareltje in het midden van de Middellandse Zee vindt u een keuken en mensen die even zonnig en warm zijn als het weer. Maar er is meer: dankzij zijn praktische afmetingen, de overvloed aan historische sites en de hotel- en congresinfrastructuur die zijn sporen al lang verdiend heeft, is dit de ideale plaats om zaken en ontspanning te combineren. En dat is precies waarom heel wat vooraanstaande hotels op het eiland deze winter speciale meeting packages aanbieden.

DELEN


Datum

14 juni 2016
Altijd zomer aan de Middellandse Zee

Direct contact

Visit Malta

Voor meer informatie over Malta als MICE-bestemming, zie www.visitmalta.com/mice of neem contact op met Marianne Hoogeveen: Marianne.hoogeveen@malta.be