Radisson Blu Astrid Hotel

Vernieuwde vergaderzalen in Antwerpen

Designer Piet Boon en zijn team hebben de verschillende zalen opnieuw ingericht en een eigentijdse en stijlvolle look en feel gegeven. De hele verdieping werd volledig gestript en daarna opnieuw vormgegeven en ingericht.

De afgelopen weken was het druk in het Radisson Blu Astrid hotel aan het Koningin Astridplein. De vergaderzalen werden van kop tot teen gestript en voorzien van een nieuw design van de hand van Piet Boon®, de internationaal gerenommeerde multidisciplinaire Nederlandse designstudio. De centrale lobby van de eerste verdieping met vergaderzalen werd verruimd en voorzien van een nieuwe lounge. De verbouwingen kaderen in het "Experience Meetings"-concept van Radisson Blu: zakenmensen tot in de kleinste details inspireren om succesvol te vergaderen.

"Experience Meetings" wil de efficiëntie van vergaderingen verhogen en zakenmensen inspireren om hun creativiteit de vrije loop te laten. Daarom is de sfeer en uitstraling van de omgeving erg belangrijk. Het Radisson Blu Astrid hotel vond het hoog tijd om drastisch te werk te gaan en zette de sloophamer in de zalen op de eerste verdieping. Vervolgens werden architect Van Rooij en de Nederlandse top designstudio, Piet Boon® erbij gehaald om een nieuwe sfeer neer te zetten.

Vergaderen wordt een unieke ervaring


Designer Piet Boon en zijn team hebben de verschillende zalen opnieuw ingericht en een eigentijdse en stijlvolle look en feel gegeven. De hele verdieping werd volledig gestript en daarna opnieuw vormgegeven en ingericht. Symmetrie en een ingetogen kleurenpalet zijn kenmerken van de Piet Boon®-stijl. Contrasten, zoals in de kleur van de meubels, verlevendigen het interieur, terwijl de robuuste rails met licht het elegante ontwerp toch ook een stoere uitstraling geven.

Elk detail in de nieuwe vergaderzalen straalt de Radisson Blu identiteit uit. Vergaderen bij het Radisson Blu Astrid hotel wordt zo een unieke ervaring. Door deze verbouwingen verstevigt het Radisson Blu Astrid hotel zijn positie als belangrijke speler als vergader- en evenementenlocatie in Antwerpen.

DELEN


Datum

10 juni 2016
De nieuwe vergaderzalen moeten de vergaderaar in de kleinste details inspireren om succesvol te vergaderen.

Direct contact

Radisson Blu Astrid Hotel

Radisson Blu Astrid Hotel
T: +32 3 203 12 46
E: meetings.astrid.antwerp@radissonblu.com
W: www.radissonblu.com/astridhotel-antwerp