The Outsider Coast

Fun, sport en cultuur – outdoor of gezellig binnen

Al meer dan 20 jaar staat The Outsider Coast in voor de organisatie van tal van bedrijfsevenementen, seminaries, teambuildings, incentives en trophy's. Zo is dit bedrijf uitgegroeid tot je ideale partner.

In 2013 won The Outsider Coast de MVO-award (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en in klantenevaluaties halen ze een tevredenheidsscore van minimum 93,5 %. Een bedrijf waarop je dus kunt vertrouwen voor je events en teambuildings.

Fun, sport en cultuur

Met je team de golven van de Noordzee trotseren of liever een tornooi van strandsporten, een petanquetornooi of de nieuwste rages bossaball, suppen, flingo of wackitball ontdekken? The Outsider Coast beschikt over vier uitvalsbases aan de kust. In Oostende werken ze vanuit surfclub OSRC en in Westende vanuit surfclub De Kwinte. In Nieuwpoort bevindt zich het gloednieuwe Adventure Island. Hou je van een cocktail van fun, sport en cultuur, dan is Fort Napoleon de ideale locatie. In dit fort is er keuze tussen vier programma's: Labyrinth, Operatie Fort Napoleon, Queeste Fort Napoleon en Laserbattle.

Tussen de meetings door even op het strand verademen? De monitoren beschikken over de nodige knowhow om je te leren zeilwagenrijden, kiten, kiteboarden en meer avontuur op maat. Ook met creatieve workshops kan een gepersonaliseerd programma samengesteld worden. Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Ga dan aan de slag met de kok voor een smakelijke teamcooking. Of creëer je liever je logo tijdens een workshop bamboesjorren? Alles is mogelijk.

Outdooractiviteiten, maar ook gezellig binnen

Naast outdooractiviteiten kun je opteren voor creatieve workshops en speciale winterprogramma's. Tijdens de winterperiode breng je de groep dichter bij elkaar met een hartverwarmende teambuilding. Samen de kou trotseren om nadien te genieten van een gezellige après-skisfeer met een welverdiende glühwein of gourmet. Er is letterlijk een zee van ruimte ter beschikking!

De winterincentive Fish & Ships wordt georganiseerd op het museumschip Mercator, dat aangemeerd ligt in de koningin der badsteden. De deelnemers worden ingeleid in het boeiende en ongekende leven van zeemanschap en visserijkunde. Samenwerking, fun en communicatie staan centraal. In september 2015 werd het teambuildingprogramma Kings & Queens gelanceerd. In de prachtige kastelen van Horst en Beauvoorde beleef je een avontuur uit de riddertijd.

Programma van A tot Z ... plus een Plan B

The Outsider Coast neemt de organisatie van bedrijfsevenementen of incentives volledig over zodat de klant zich in alle rust kan concentreren op de boodschap die overgebracht moet worden. Dat houdt in dat ieder voorstel volledig naar wens wordt uitgewerkt. Op het gebied van entertainment, accommodatie, catering of teamcoaching worden zorgvuldig geselecteerde partners ingeschakeld om het volledige plaatje te laten kloppen.

Je kijkt al een tijdje met het hele bedrijf uit naar de teambuilding aan zee maar twee dagen op voorhand zien de weersvoorspellingen er niet goed uit. Wat nu? Als enige partner aan de kust biedt The Outsider Coast een 'all-weather verzekering', die je kunt afsluiten voor 7,50 euro per persoon. Als het weer dan tegenvalt wordt uitgeweken naar Ostend Sea P'Lace voor een alternatief indoorprogramma.

Met 21 jaar ervaring is The Outsider Coast de nummer 1 op het gebied van bedrijfsevenementen aan de kust.

DELEN


Datum

14 maart 2018

Meer inspirerende tips

Teambuilding in een middeleeuws kasteel in Beauvoorde of Wijnendale: doorsta alle proeven en ontdek wie de koning of koningin van je bedrijf is.

Lees meer

Blob is dolle waterpret met een reusachtig, op het water drijvend opblaaskussen. Eerder al te zien in het Vier-programma De Mol, en nu kunnen jullie zelf ook proberen.

Lees meer

Direct contact

The Outsider Coast

The Outsider Coast
Brugsevaart 50
8620 Nieuwpoort

+32 58 23 14 04
info@theoutsidercoast.be
www.theoutsidercoast.be