On Site Malta

Kennis is macht, maar wie is de kenner?

On Site Malta betekent letterlijk uw online contacten ter plaatse in Malta, mensen die over de vaardigheid en het talent beschikken om uw evenement te organiseren. Wij kunnen bogen op 12 jaar ervaring in de branche..

Met behulp van boeken en de gigantische hoeveelheid die te vinden is op internet, is iedereen een kenner. Alles, maar dan ook echt alles, is te googelen en in een paar muisklikken leert u hoe uw stofwisseling nu eigenlijk werkt, hoe u de motor van uw auto repareert en zelfs hoe u een wettelijk geldig testament maakt.

Tegelijk is tijd een cruciale factor wanneer u voor een bepaalde datum de internationale sales meeting van uw bedrijf moet organiseren, en dus is het goed te weten hoe u zult beginnen. Voor velen zal het internet een voor de hand liggend startpunt zijn, en de kans is dan ook groot dat u daar op zoek zult gaan naar tips over het organiseren van een evenement. Informatie kan machtig zijn, maar er gaat niets boven deskundigheid.

En dat is precies wat wij u kunnen bieden. Laat ons de druk van uw schouders nemen.

De locatie die u kiest, is van groot belang voor het succes van uw conferentie. Malta ligt centraal in de Middellandse Zee en is verbonden met meer dan 60 internationale luchthavens, wat het tot een strategische locatie maakt voor een internationaal evenement. Alles ligt dicht bij elkaar, wat bijzonder praktisch is, en met zijn heel eigen cultuur biedt Malta de ideale mix. On Site Malta betekent letterlijk uw online contacten ter plaatse in Malta, mensen die over de vaardigheid en het talent beschikken om uw evenement te organiseren. Wij kunnen bogen op 12 jaar ervaring in de branche, en dankzij onze vakkennis, onze kennis van de plaatselijke omstandigheden en onze plaatselijke contacten wordt u evenement gegarandeerd een succes. On Site Malta werkt met een team van meertalige event planners, die ervaring hebben met groepen uit de hele wereld en alles in het werk stellen om aan uw wensen te voldoen. Wij zijn deskundigen in wat we doen. Wij beloven u dat u niet teleurgesteld zult zijn.

DELEN


Datum

09 juni 2016
On Site Malta betekent letterlijk uw online contacten ter plaatse in Malta, mensen die over de vaardigheid en het talent beschikken om uw evenement te organiseren.

Direct contact

On Site Malta

Paul Selis | Director | On Site Malta
Groepen – Meetings – Incentives – Conferenties – Evenementen – Exclusief Reizen

On Site Buildings | Valley Road | Birkirkara | BKR 9024 | Malta

Tel.: +356 2010 6050 | +356 9990 6050
fax: +356 2010 6051 | Gsm: +356 9990 6051
paul@onsitemalta.com | www.onsitemalta.com