Nuquest Events

Een onvergetelijke en exclusieve teambuilding of incentive op zee

Interactief zeilen begint met een briefing rond veiligheid, het lezen van zeekaarten, zeiltechnieken en meer.

Interactief zeilen begint met een briefing rond veiligheid, het lezen van zeekaarten, zeiltechnieken en meer. De schipper voert de manoeuvres in de haven zelf uit, maar eens op zee is het aan het team om het roer over te nemen en een vooropgesteld doel te bereiken. Wanneer er meerdere jachten zijn (tot 40) wordt er afgesloten met een regatta, ideaal voor de teamspirit!

Wavekarting®


Sinds 2011 biedt Nuquest ook het wereldwijd unieke Wavekarting aan; een initiatie motorboot varen waarbij u zelf, in alle veiligheid, het stuur neemt om de golven te trotseren. Wavekarting wordt ook steeds voorafgegaan door een veiligheids- en technische briefing, zodat u geen enkel vaarbewijs of voorkennis nodig heeft. Het varen wordt begeleid door professionele instructeurs die met aparte boten varen. Uiterst veilig dankzij strikte regels én betaalbaar, al vanaf 50 euro per persoon. Bovendien vaart iedereen volledig op zijn eigen ritme: snel voor veel sensaties of traag voor een leuke ontdekking. "Hierdoor verwelkomen we deelnemers van 6 tot 89 jaar!"

Totaalpakket


Met Nuquest, ondertussen uitgegroeid tot de grootste speler inzake nautische evenementen in België, bieden we programma's aan op maat, volledig volgens de wensen van de klant en tot in de puntjes verzorgd, vanaf 120 euro per persoon." Dit langsheen de hele kustlijn, van Noord-Frankrijk tot in het Nederlandse Zeeland. Sinds 2010 vormt Nieuwpoort evenwel de centrale uitvalsbasis, met nieuwe kantoren en faciliteiten, en dit voor groepen van 2 tot meer dan 400 personen: seminariezaal, restaurant, hotelverblijf én leuke nevenactiviteiten. Met bijvoorbeeld Offshore Powerboating om de zee op heel hoge snelheid te ontdekken.

We bieden ook helikopter initiaties, waarbij uzelf, onder begeleiding, de stuurknuppel in handen neemt, golfinitiaties, ...

Zijn uw beste klanten en teams toe aan een dankgebaar of een gezamenlijke uitdaging?

Als het exclusief en uniek moet zijn, stelt Nuquest de ideale formule voor u samen!

DELEN


Datum

14 juni 2016
Nuquest Events biedt bedrijven een totaalpakket waarbij Interactief Zeilen, Wavekarting en Offshore Powerboating de hoofdrol wegkapen.

Direct contact

Nuquest Events

Nuquest Events
T: +32 475 475 209
E: info@nuquestevents.com
W: www.nuquestevents.com