Hotel Thermae Palace

Majestueus vergaderen met zicht op zee

Uniek gelegen aan het strand, vormt Thermae Palace hét gezicht van Oostende: de majestueuze galerij met het gebouw in belle époquestijl domineert de hele Noordzeepromenade.

Uniek gelegen aan het strand, vormt Thermae Palace hét gezicht van Oostende: de majestueuze galerij met het gebouw in belle époquestijl domineert de hele Noordzeepromenade. Het hotel beschikt over 159 comfortabele kamers met een wijds panorama: op de Noordzee, de renbaan,… kortom een prachtige zichtkaart van Oostende. Tevens is het gelegen op een wandelafstand van het stadscentrum en het Casino Kursaal.

18 zalen voor 8 tot 1000 personen


Thermae Palace biedt u keuze uit 18 zalen, variërend in stijl en omvang. Deze zalen kunnen gebruikt worden voor vergaderingen, beurzen, opleidingen, congressen alsook feesten en recepties. Er zijn intieme zalen voor kleine gezelschappen vanaf 8 personen. Uitzonderlijk is de Kunstgalerij, met oogverblindend zicht op zee. Deze locatie leent zich uitstekend voor een informele receptie of als tentoonstellingsruimte tot 225 personen. En dan is er de imposante Ballroom Albert I. In deze zaal richten wij banketten aan voor maximaal 450 personen. Houdt u hier een receptie, dan kunt u maar liefst 1000 gasten ontvangen.

En vanzelfsprekend kunt u de catering met een gerust hart aan ons overlaten.

DELEN


Datum

10 juni 2016
Thermae Palace biedt u keuze uit 18 zalen, variërend in stijl en omvang.

Direct contact

Hotel Thermae Palace

Hotel Thermae Palace
Koningin Astridlaan 7
8400 Oostende
T: +32 (0) 59 80 66 44
E: info@thermaepalace.be
W: www.thermaepalace.be