Agoria Real Estate

Het grootste evenemenetenterras van Brussel

Diamant Brussel is het grootste evenemententerras in de Belgische hoofdstad: 1000 m² oppervlakte voor alle soorten corporate events in open lucht.

Diamant Brussel is het grootste evenemententerras in de stad: 1000 m² oppervlakte voor alle soorten corporate events in open lucht, zoals barbecues, zomerse networkingrecepties, teambuilding events en nog veel meer. Van april tot en met september is de helft van de oppervlakte overdekt met een trendy flextent en kunnen gasten eronder relaxen in de loungemeubelen of bij de hoge tafels. Ook is er een goede licht- en geluidsinstallatie. Het terras is de ideale plek voor koffie- en lunchpauzes tijdens conferenties en seminaries.

Diamant Brussel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft ook een grote ondergrondse parkeerplaats. Daarenboven garandeert Diamant Brussel bij slecht weer een even aantrekkelijke locatie indoor.

In de all-in barbecueformule zitten volgende zaken inbegrepen:
- gebruik van het terras, de flextent en de trendy meubelen (voor maximum vier uur)
- welkomstdrankje, waar de gasten keuze hebben tussen Prosecco en andere aperitieven (gedurende één uur)
- luxueuze barbecue met een selectie van miniworstjes, merguez, kippenbrochette 'tandoori', minihamburgers,, chateaubriand, scampibrochette, aardappelen in de schil, saladebar, brood en verschillende sauzen
- dessertenbuffet met koffie of thee
- huiswijnen, bier, water en frisdranken.

DELEN


Datum

15 juni 2016