Golden Tulip Strandhotel Westduin

Vergaderen en teambuilding aan de Zeeuwse kust

Golden Tulip Strandhotel Westduin is gelegen in de prachtige provincie Zeeland. Het hotel ligt midden in een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van zee en strand, waar je kunt vergaderen met de voeten in het zand.

Er zijn 9 multifunctionele vergaderzalen waarin gezelschappen van 4 tot 500 personen terechtkunnen.  De oppervlakte van de zalen varieert van 45 tot 500 m². Alle zalen zijn voorzien van daglicht, gratis wifi, airconditioning en een rechtstreekse uitgang naar buiten.

Sport en spel op het strand

Door de unieke locatie is Golden Tulip Strandhotel Westduin ook ideaal voor  teambuildingactiviteiten. Teambuilding zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Heb je naast je bijeenkomst zin in een teambuildingactiviteit? Aan de Zeeuwse kust valt enorm veel te beleven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan sport en spel op het strand, een bezoek aan de oesterij of een cocktailworkshop.

Inspirerende locatie

Het team van Golden Tulip streeft er voortdurend naar om je wensen en verwachtingen waar te maken en te overtreffen. Dat doen ze door middel van persoonlijke service, gastgerichte oplossingen, passie voor het vak en liefde voor de omgeving.

Naast een fantastische vakantiebestemming is Golden Tulip een unieke, inspirerende locatie voor je vergadering, training, strandsessie, bedrijfsfeest of congres.

Door de unieke locatie is het hotel ideaal voor teambuildingactiviteiten.

goldentulip.jpg
goldentulip.jpg
DELEN


Datum

31 januari 2018

Meer inspirerende tips

Direct contact

Golden Tulip Strandhotel Westduin

Westduin 1
4371 PE Koudekerke/Vlissingen
0031 118 55 55 15
sales@goldentulipwestduin.nl
www.westduin.nl