Goesting Events & Trainingen

Goesting aan de Nederlandse kust!

Goesting Events & Training ontregelt, verfrist en motiveert uw team.  

Wij verzorgen unieke teambuildingsactiviteiten en teamtrainingen langs de hele Nederlandse kust. Goesting is onder andere vaste en trotse partner van Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk en mogen voor hun zakelijke gasten de sociale events organiseren. Waarbij we het strand, ruige duinen en de altijd boeiende zee als decor gebruiken.

Fun, competitie of inhoud?

Benut de tijd met elkaar optimaal en geef tijdens een meeting ook aandacht aan het team.  Er zit winst in het verbinden van mensen en in samen iets beleven. Wij koppelen het event daarom graag aan uw thema of specifiek aan de doelstellingen van uw bijeenkomst. Naast o.a. Power kiten, Branding Raften, Judo, Zandsculpturen, Beach Golf,  Schermen en je eigen Beach House bouwen, werken wij graag aan teams die willen groeien. Tijdens het unieke Life Rescue programma bijvoorbeeld…  

Life Rescue op de Noordzee

De Life Rescue is een gesimuleerde reddingsactie. Samenwerken op de onvoorspelbare zee betekent: plannen maken, rollen verdelen en risico's nemen. Dan heeft de redding de grootste kans van slagen.  In Noordwijk heeft Goesting samen met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) een training ontwikkeld, waarbij de teams een gesimuleerde reddingsactie uitvoeren op zee. In deze levensechte situatie wordt de samenwerking en vertrouwen flink op de proef gesteld. En wij weten uit ervaring, leren en ontwikkelen gebeurt pas écht als men buiten de comfortzone treedt.  

Ga naar buiten!

Leiderschap ontwikkelen, groepsdynamiek versterken: wat u ook wilt bereiken, de theorie haalt het niet bij de praktijk. Vergeet dus de managementboekjes en haal eens een frisse neus in de buitenlucht aan de mooiste kust van Nederland! Verandering brengt men enkel teweeg door te doen. Je leert elkaar echt beter kennen en het persoonlijke en gemeenschappelijke doel wordt scherper en duidelijker. Dit doen we met praktische teamversterkende opdrachten, inspirerende trainers en uitdagingen die de teams laten voelen, proeven en ervaren.   Dan ontstaat er echt goesting in uw team!   

Uw evenement aan zee in het Nederlandse Noordwijk?

Lees er zeker nog even onze blog op na, waarin we onze samenwerking met Grand Huis Ter Duin toelichten en AV-specialist Heuvelman. Kortom: 3 partners die elk event in Noordwijk in goede banen leiden.

| Lees meer

DELEN


Datum

27 oktober 2016

Direct contact

Goesting Events & Trainingen

Goesting Events & Trainingen
+31 (0) 251 20 00 38
info@goesting.nl
www.goesting.nl