Best In The World

Exclusieve sjaals als relatiegeschenk

Een stijlvol eindejaarscadeau, beloning, of incentive voor uw medewerkers of team, het is elk jaar opnieuw een zoektocht. Daarom tippen we u de online boetiekshop Bestintheworld...

Een stijlvol eindejaarscadeau, beloning, of incentive voor uw medewerkers of team, het is elk jaar opnieuw een zoektocht. Daarom tippen we u de online boetiekshop Bestintheworld, die de beste maar minder bekende of evidenten producten uit alle uithoeken van de wereld aanbiedt. Een jonge webshop, onder leiding van zaakvoerster Taissa Majieva, zelf met Russiche roots. Dus de eerste producten komen uit die regionen.

Kasjmiersjaals


Kasjmier is een puur natuurproduct, gemaakt van de vezel van de haren van de kasjmiergeit. Hoewel deze vezel zeer dun is, heeft hij als eigenschap dat hij zeer warmte-isolerend is. En zeer flexibel - de kasjmiersjaal voelt bij het dragen aan als een ware streling! De sjaals bestaan in verschillende uitvoeringen: Classic, Breeze, Puur en Zijde. En ook de Scottish, die perfect past ook als cadeau voor een man die stijl weet te waarderen.

Orenburgsjaals


De Orenburg Sjaal is een ambachtelijk, authentiek topproduct uit Rusland. Met de hand gebreid volgens de eeuwenoude traditie, met een mooi dessin, ultrazacht dankzij fijne kwaliteitsvezels afkomstig van geiten die enkel gekweekt worden in de Orenburg regio. Vroeger door de tsaren gedragen als een luxueuze accessoire en als de perfecte warme bescherming tijdens de harde Russische winters. De vezel van de Orenburggeit is de fijnste ter wereld, nog fijner dan die van de kasjmiergeit!

Pavlovo Posad Sjaal


Deze Russische sjaal is cultureel erfgoed, gemaakt van 100% wol van de beste kwaliteit, warm maar heel fijn, met een unieke print die door een echte kunstenaar volgens de oude traditie ontworpen wordt en ook in onze tijd zeer trendy uitstraling heeft. De sjaals zijn unieke werkstukken met heel kleurrijke motieven en dromerige namen die als inspiratie dienden voor de maakster. Ze vallen dan ook uitstekend te combineren met uw garderobe.

Rostovskaya Finift Juwelen


De Rostovskaya Finift Juwelen zijn echte topstaaltjes handwerk. De juwelen zijn handgeschilderd en worden vervolgens geëmailleerd gebakken. In de 12de eeuw werd in het oude Rusland al verwezen naar deze techniek - van oorsprong Byzantijnse techniek. In de 18de eeuw werd in een klooster in de regio Rostov een heus atelier opgericht, en tot op vandaag wordt de techniek nog altijd gehanteerd om deze zeer fijne juwelen te maken.

Wit-Russisch linnen


Wit-Rusland is voor velen een gesloten boek. Een land dat we niet kennen, maar in de Russischtalige regio's kent iedereen de kwaliteit van het Wit-Russisch linnen. Tafellinnen, bedlinnen, keukenlinnen… allemaal van dezelfde topmakelij, uit een land waar nog echt vlas wordt gekweekt. En tegen de sterkte van vlas, daar kan weinig tegenop! Prachtige motieven ook, van sober tot rijkelijk.

Interesse in deze topproducten als relatiegeschenk?

 

  • Vanaf 10 items vallen volumekortingen te bespreken tegenover de geafficheerde prijzen op de site

 

  • Vanaf 40 sjaals komen de dames van Bestintheworld de sjaals graag even showen. Zo maakt u zeker de beste keuze. De Kasjmier Sjaal is misschien wel bekend, maar kende u ook al de Orenburg Sjaal of de Pavlovo Posad Sjaal?

 

  • U kunt ook een cadeaubon op waarde geven, of een digitale cadeaubon (mail met code).

 

  • Gewoon interesse voor uzelf? Dan krijgt u als lezer van CORPORATEPLANNER.be een extra korting van 3% op de prijzen (tot en met 31 januari). Bij Promo Code dan wel even 'CP' invullen!
DELEN


Datum

09 juni 2016
Gespot met een Orenburgsjaal of Pavlovo Posad Sjaal: celebrities als Fergie of Gwen Stefani. Of zelfs de Britse koninklijke baby!

Direct contact

Best In The World

Neem gerust contact op met:
Taissa Majieva
T: +32 484 40 28 90
E: info@bestintheworld.be
W: www.bestintheworld.be

Of bezoek ons op een van onze events.